Informace z města

Zveřejněno 4. 3. 2024

Spouštíme nové webové stránky

Moderně, přehledně, responzivně

Vážení spoluobčané,

v pátek 1. 3. 2024 jsme spustili nové webové stránky města www.mestotynec.cz.

Záměrem při jejich tvorbě bylo, aby byly uživatelsky přijatelné, moderní, zaměřené na rychlé vyhledávání a v neposlední řadě, aby jejich vzhled působil přívětivě. Důležitou změnou je, že zobrazení stránek je optimalizováno pro používání i v mobilních telefonech, případně jiných zařízeních. Jistě se rychle zorientujete.

Hlavní členění webu je do sekce MĚSTO, ÚŘAD, VOLNÝ ČAS a ZDRAVÉ MĚSTO. Na hlavní straně si můžete přečíst informace z města, kalendář akcí, zajímavé jsou odkazy Týnec online, městské organizace nebo kontakty na spolky. Novinkou je například rubrika „potřebuji vyřídit“. Na webu najdete také rubriku „napište nám“, ve které se těšíme na Vaše připomínky a názory . Další alternativou k MUNIPOLIS, přes kterou dostáváte týdně e-maily s informacemi, se můžete zaregistrovat přímo na webových stránkách města a odebírat kromě nových článků také dokumenty zveřejněné na úřední desce.

Web nyní poběží ve zkušebním režimu. Nevylučujeme možné technické či obsahové chyby. Pokud nějakou najdete, pomůže nám, když ji nahlásíte na e-mail radnice@mestotynec.cz

Doufáme, že se Vám web líbí.

Zpět na seznam aktualit